Betaalmethoden

Betaalmethoden

Je hebt bij de afrekening van de koop van je artikelen de keuze uit verschillende betaalmethoden. Je favoriete online betaalmethode staat hier zeker tussen.

 

iDeal

Betalen met iDEAL is gratis. Je betaalt online via je eigen bank. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven.

 

Creditcard

Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een creditcard gebruikt, moet je een veiligheidscode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De veriligheidscode maakt jouw online betaling extra veilig.

Bij bedragen hoger dan 2.500 euro kun je niet met creditcard betalen.

 

PayPal

Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal-account nodig. Wanneer je bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, wordt je doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoef je alleen maar je e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen.

Bij bedragen hoger dan 1.500 euro kun je niet met PayPal betalen.

 

Voor een aantal wijze van betalen zoals een creditcard vragen we een tegemoetkoming in de kosten. Deze tegemoetkoming bedraagt € 1. We snappen dat je bij duurdere producten gebruik wilt maken van een creditcard vanwege een mogelijke verzekering waar je gebruik van kunt maken. Deze tegemoetkoming laten we vervallen als de bestelling meer is dan € 50.