BinBang

BinBang is ontstaan vanuit de frustratie dat er te veel afval is en dat waardevolle grondstoffen in de verbrandingsoven verdwijnen. Het huidige afvalsysteem is complex en wij willen dit op een positieve manier veranderen! Wij vinden dat duurzaam gedrag makkelijk moet zijn voor iedereen.

Anja Cheriakova ontwikkelde educatieprogramma’s over afval voor het onderwijs toen ze zag dat het, zowel in het onderwijs als bij mensen thuis, mist aan handige oplossingen om afval te scheiden. De huidige oplossingen nemen veel ruimte in en je hebt altijd gedoe met tasjes, dozen en andere onhandige manieren om grondstoffen gescheiden in te bewaren en weg te brengen.

We begonnen met de ontwikkeling van BinBang als alternatief.

Ons doel is mensen thuis en binnen organisaties bewust te maken van de grondstoffen die ze kunnen sparen (de Bang) en ze hier concrete oplossingen voor te bieden (de Bin).

Bij BinBang vinden we het belangrijk dat wat we doen echt iets toevoegt aan een veilige schone en leefbare wereld. Doordat de BinBang gemaakt is van afvalmaterialen maken we de waarde van gerecycled materiaal zichtbaar. Zo sluiten we de cirkel en dragen we direct bij aan de circulaire economie.

Onze missie is om 250 kilo afval per persoon per jaar uit de verbrandingsoven te redden.

0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...