De Bries Biobag - 30 liter - 1 rol - zonder sluiting - sterbodem
€3,75

De Bries Biobag - 30 liter - 1 rol - zonder sluiting - sterbodem

- 1 rol met 25 stuks composteerbare CompostBag®-bekledingszakken voor 30 liter afvalbakken
- Gecertificeerd composteerbaar en vervaardigd uit hernieuwbare grondstof
- Geschikt voor de 20 liter afvalemmer van RD4
- Deze afvalzak gaat uit ons assortiment ...Meer informatie


Toepassingen:

De 30 liter biologische afbreekbare afvalzakken zijn doorgaans geschikt voor kleinere afvalbakken.De afvalzakken zijn perfect te gebruiken voor het GF afval in de keuken. Zorgt voor minder schoonmaakwerk en vervelende geurtjes.Ook mogen de zakken samen met het GFT-afval ingezameld worden.

Deze afvalzak gaat uit ons assortiment. Wij hebben hiervoor een vervangend artikel dat geschikt is voor de 20 liter afvalemmer van RD4. http://www.afvalindekeuken.nl/compostbag-pedaalemmerzak-30l.html

Houdbaarheid:

6 tot 12 maanden

Bewaar dit product koel, droog en donker.

Specificaties:

Stuks / Verpakking: 25 stuks per rol
Stuks / Doosinhoud: 44 rollen

Afmetingen: 50x60 cm 

Materiaal:

De biologisch afbreekbare zakken zijn gemaakt van onder andere zetmeel en cellulose (Mater-bi). Dit zetmeel, cellulose en eventuele olie zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen. De maïs die hiervoor gebruikt wordt is 100% GMO vrij, wat inhoudt dat er geen gebruik gemaakt is van genetische modificatie. Het resultaat is een sterk materiaal met zeer veel eigenschappen van regulier plastic, maar dan verantwoord, duurzaam en composteerbaar. Producten die hiervan gemaakt worden kunnen dus na gebruik mee met het GFT afval.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »