Bio afvalzakken

Ons assortiment heeft voor de kleine tot grote composteerbare afvalzakken om de meest gangbare keukenemmers en rolcontainers te kunnen voorzien van een composteerbare afvalzak. Zo houd je het hygiënisch. En gezien ze uit hernieuwbare, natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt en na gebruik via organische recyclage terug gaan naar de natuur, draag je bij aan een beter milieu.
 
Met onze CompostBags zetten we voluit in op hygiëne, gebruiksgemak en duurzaamheid. Ze houden keukenemmers en rolcontainers schoon, wat leidt tot merkbaar minder overlast van onaangename geurtjes en insecten. Bij het legen van de rolcontainers, schuiven de zakken met het afval mee in de vrachtwagen. Gewoon een nieuwe aanbrengen en je kan weer verder. Een makkie!

 

Al onze CompostBags zijn vervaardigd van hernieuwbare, natuurlijke materialen. En ze zijn volledig composteerbaar in industriële composteringsinstallaties. Als bewijs daarvan dragen ze allemaal het OK Compost-logo of het Kiemplant-logo. Sommige kleinere zakken zijn ook geschikt voor het thuis composteren (OK Compost HOME). Zo gaan al onze zakken uiteindelijk terug naar het milieu. De kringloop gesloten.

33 Producten